avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Consiliu de administratie SRL - incompatibilitatea in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Consiliu de administratie SRL - incompatibilitatea in AGA?

Buna ziua,

O intrebarea as avea.
Intre-un SRL cu 6 asociatii (fiecare cu 1/6 din parti sociale), a format un consiliu de administrare. Acest consiliu este format de 3 persoane, unul presidinte si doi membri. Dar aceste trei persoane sunt si asociat.

La un AGA s-a pus pe ordina de zi rezultatele financiare pe anul 2016 in doi parti. Unul se refera la a doilea partea din anul 2016, atunci cand era instalat acest consiliu de administrare.

Daca sunt si membru consiliu de administrare si sunt si asociat, au dreptul se voteaza pentru sau contra punctul cu rezultatele financiare?

Multumesc,

Hans

Alte discuții în legătură

Descarcarea de gestiune administrator srl hansmans hansmans Buna ziua, Am o intrebare: Am fost pe o perioada mai lunga administrator de un SRL in Romania (mai mult de 10 ani). SRL-ul are 6 actionarii, fiecare ... (vezi toată discuția)
Invitat la aga hansmans hansmans Buna ziua, Am o intrebare: daca intre-o AGA la un SRL cu 6 asociati aduc un invitat, se poate primi acest invitat in sedinta AGA? Precisez ca in actul ... (vezi toată discuția)
Consiliu de administratie liviu2005 liviu2005 un SRL, cu doi asociati , este condus de un consiliu de administratie format din 3 membrii, PRESEDINTE ,VICEPRESEDINTE SI UN MEMBRU.Am fost intrebat de un ... (vezi toată discuția)