avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Deducere tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Deducere tva

Buna ziua.
De ce o societate comerciala care apare pe sit-ul Anaf ca neplatitaore de TVa factureaza cu TVA? Din neatentie , nu am sesizat cand am verificat firma pe mfinante.ro ca este neplatitoare si, avand tva in factura am dedus si eu tva, s-a dus in decont, am depus declaratia ,,,,,etc. Cum procedez acum?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare cheltuieli nedeductibile la care s-au dedus tva carmen-pana carmen-pana Buna ziua, Am si eu urmatoarea problema si nu stiu cum sa procedez corect: am inregistrat in cursul anului 2013 doua facturi ce contineau cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Tva achizitie intracomunitara servicii bodean bodean Societatea a trimis la un curs in Italia 3 angajati. Firma din Italia a emis o facture pt. participare la curs fara TVA. Am verificat firma din Italia in VIES ... (vezi toată discuția)
Control declaratia 394 ! florin_again florin_again Am avut un control de fond la firma in urma caruia s-au constatat cateva diferente intre facturile inregistrate in contabilitatea firmei si cateva societati ... (vezi toată discuția)