avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua,
Va rog frumos, ma ajutati cu o listare...vreau sa listez in format word salariatul de la revisal. Sunt o asociatie de bloc,am inregistrat contract pentru administrator si acum la administratie cand depun 010 imi trebuie o copie de la revisa...nu reusesc.
Cu multumiri
Cel mai recent răspuns: carmenss , utilizator 11:38, 7 Aprilie 2017
In program, mergi la "salariati". Acolo ai obtiunea "raportul per salariat".
Dupa ce se deschide, in partea de sus (unde apare imprimanta, etc)...ai un desen in forma de discheta. Daca dai click pe el zice "export in format" - sunt 3 variante, excel, pdf si word.

Alta metoda, tot din raportul per salariat, pui mouse-ul oriunde pe pagina, dai click dreapta si alegi optiunea "export".
Succes.
Cred ca va trebuie mai bine un print scren , decat raportul per salariat.
Am facut ambele variante si imi spune "please wait"...am asteptat mputin si nu face nimic
Am iincercat acum si asa...rezultatul acelasi sa astept...
sa am eu probleme la calc? am incercat in toate variantele lor, word.excel si PDF...
Cred ca aveti probleme la calc.

Aveti parola de transmitere online a REVISAL-ului ?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis ... gazdatunde gazdatunde Bună ziua! Am o problema mare,pe data de 30.01.2023 am trimis modificarea salariului in Revisal, pe data de 31.01,modificarea functiei,dar am gresit data ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul in care avem un angajat la care s-a operat ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, in cazul in care avem un angajat la care s-a operat de exemplu sporul de vechime in revisal, sau spor de noapte, de ce in raportul/salariat nu pot ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)