avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... D101 ONG
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

D101 ONG

Buna seara,
Un ONG fara activitate economica depune D101 pe 0, adica 0 la toate rubricile? sau trebuie completata cu veniturile (din donatii, cotizatii membri) si cheltuielile (donatii).

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Completare declaratie 101 pentru sindicat doichitahorescu doichitahorescu Buna seara, Stie cineva sa ma lamureasca cum se completeaza declaratia 101 pentru ONG fara activitate economica? Ex un sindicat.Pentru prima oara in anul ... (vezi toată discuția)
In cazul unei asociatii non profit/fundatii.... jewelled jewelled ..... ce Formulare si ce datorii am la bugetul statului in 2014? Am un colaborator cu contract prestari servicii, nu avem profit, strangem fonduri pentru ... (vezi toată discuția)
Evidenta contabila ong (asociatie) - after-school ros199 ros199 Va rog sa-mi spuneti si mie cum se tine evidenta contabila si fiscala a unui ONG, respectiv Asociatie-After School. Asociatia are 2 invatatori, angajati cu ... (vezi toată discuția)