Ma intreb si eu, oare in cazul primarului, as putea proceda la fel ? Ca functionar public as avea de suferit daca il filmez in timp ce imi cere constant demisia, dar nu-i iasa pasenta de a ma prinde cu ceva?:rtfm:
Din cate vad eu aici nu este vorba de mobbing.
Mobbing, in the context of human beings, means bullying of an individual by a group, in any context, such as a family, peer group, school, workplace, neighborhood, community, or online.
Dvs. nu sunteti deci victima actiunilor unui grup, nici macar ale unui individ. Dvs. pur si simplu sunteti deranjata de comportamentul unui sef, de parca sefii ar avea ca tel suprem sa fie placuti de subalterni.
Daca sunteti atat de sensibila, si un loc de munca in administratie, unde stim cu totii cat de multa munca este si ce salarii mici, de ce nu incercati in privat. Acolo sefii sunt cu totii painea lui Dumnezeu, nu stiu cum sa faca sa se simta subalternii cat mai bine.
Dvs. aveti dreptul de a va inregistra, legal, deci si cand "discutati" cu sefa. Dar daca faceti publice inregistrarile, s-ar putea sa va alegeti cu dosar penal.