avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu ingrijire copil pentru tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu ingrijire copil pentru tata

Buna seara,

Sotia mea urmeaza sa nasca, ne-am decis ca eu sa raman in concediu de crestere copil. Sotia mea momentan nu lucreaza, dupa nastere ea urmeaza sa se angajeze.
Va rog sa-mi spuneti care sunt drepturile si obligatiile mele in acest concediu?
Care este graficul de depunere a actelor din momentul nasterii copilului?
Multumesc anticipat de ajutor,

Alte discuții în legătură

Drepturile unui femei care lucreazã in austria ggdaniel ggdaniel buna ziua,puteți sa-mi spuneți va rog daca sotia mea care lucreaza in Austria forme legale ca ingrijitoare va pute beneficia de prenatal si post ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil Alexeioana Alexeioana Buna ziua. Momentan ma aflu in perioada de crestere copil care va implini 2 ani pe 21.04.2017. Daca nasc un alt copil pana atunci perioada aceasta de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului Laur250 Laur250 Buna Seara, Sunt in situatia urmatoare: sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca anul acesta in iulie, ea nu lucreaza si nu a lucrat in ultimile 12 ... (vezi toată discuția)