avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valuare juridică semnătura oferta de angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valuare juridică semnătura oferta de angajare

Buna ziua !

Am fost la un interviu unde mi sa facut o oferta pe care am acceptat o.
Angajatorul stia ca sunt la momentul semnării ofertei angajat si ă fost ok sa stau 20 de zile in preaviz la vechiul loc de munca si sa incep după terminarea preavizului la el.
Am efectuat medicina muncii
Am semnat codul de etică
Am scos caietul

Iar in ziua in care trebuia să incep nu răspunde nimeni la telefon sa stabilim semnarea contractului .

Ce pot sa le fac ?

Alte discuții în legătură

Contract de munca si demisie adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, Lucrez ca operator date. La interviu am discutat conditiile si salariul pe care le-am acceptat. Pentru ca lucram la o alta firma au asteptat sa ... (vezi toată discuția)
Oferta de munca JulianCarax22 JulianCarax22 Buna ziua! Poate angajatorul sa-si retraga oferta de munca? Am avut un interviu la o companie si, la doua zile dupa, am fost contactat cu un feedback ... (vezi toată discuția)
Conflict muncă DanL68 DanL68 In urma înțelegerii verbale cu noul angajator am încheiat colaborarea cu vechiul angajator in termeni amiabili. După efectuarea analizelor medicale și ... (vezi toată discuția)