avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Obligatii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Obligatii fiscale

Buna ziua! Fata mea a implinit in aprilie 2017, 16 ani. Incepand cu luna iulie 2016 a inceput o colaborare cu youtube pentru care a fost platita prin google ireland.Suma totala din iulie pana la sfarsitul anului 2016 a fost de 2100 lei platita prin intermediul BCR. Ce taxe datoreaza catre statul roman?Trebuie sa completeze declaratia 200 sau 201 de la ANAF?Fiind minora (parintii salariati) are vreo obligatie catre ANAF?

Alte discuții în legătură

Cass platit pentru un premiu mikelong65 mikelong65 Buna ziua! Am o mare rugaminte! In anul 2012 sotia mea a castigat un premiu( 12 000 euro ) in luna mai ziua 05 si acum ( octombrie 2017 ) a primit de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Pot sa merg la instanța împotriva lu anaf? EriRadulescu EriRadulescu Buna ziua! In iulie 2015 am facut PFA unde am avut activitate timp de 5 luni (din iulie pana in decembrie). Cand l am facut am declarat un estimat de taxe ... (vezi toată discuția)
Ghid complet pentru plata drepturilor de autor în 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica [b]Ce impozite plătesc și ce declarații depun persoanele fizice și companiile[/b] Noul Cod fiscal a adus o serie de modificări pentru plățile ... (vezi toată discuția)