avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... activitate sindicala / concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

activitate sindicala / concediu medical

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: un membru de conducere a sindicatului reprezentativ avea programat conform CCM, zile de activitate sindicala platita pentru perioada 02.05 - 05.05.2017, el fiind programat la munca in perioada 27.04 - 01.05 (cu respectarea prevederilor legale). A adus un CM pentru perioada 28.04 - 02.05. Astazi a solicitat alta zi de activitate sindicala in locul zilei de 02.05.2017. Societatea nu doreste sa ii apropbe aceasta cerere.
Multumesc anticipat pentru orice hint, cat de mic.

Alte discuții în legătură

Termen legal pentru contestarea in instanta a unei dispozitii Adrian40A Adrian40A Va rog sa ma lamuriti care este termenul legal pentru contestarea in instanta de catre sindicatul reprezentativ, a uneidispozitii date de directorul ... (vezi toată discuția)
Cfp-conform ccm PTC PTC Se poate stipula in CCM la nivel de unitate -suspendarea contractului fara plata din cauza conditiilor nefavorabile de vreme nu se poate continua ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate consilier juridic in litigii de munca cristina69 cristina69 Un consilier juridic mandatat de o societate in calitate de parata , pentru reprezentare in instanta intr-un litigiu de munca promovat de sindicat , privind ... (vezi toată discuția)