avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decizie impunere din oficiu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decizie impunere din oficiu

buna ziua
Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru o suma de plata reprezentant tva
in cat timp trebuie platita suma respectiva?
este specificat ca se poate face contestatie in 45 de zile de la data comunicari- nu doresc sa fac contestatie , stiu ca aceasta este suma de plata
daca platesc partial din suma, este posibil ca la un moment dat sa imi faca poprire pe toata suma, chiar daca sa platit intre timp o parte din ea?

Alte discuții în legătură

Decizie impunere din oficiu plata tva florinx123 florinx123 buna ziua Am primit o decizie de impunere din oficiu pentru o suma de plata reprezentant tva in cat timp trebuie platita suma respectiva? este specificat ca ... (vezi toată discuția)
Tva nedeclarat la timp si poprire suma alexdp alexdp Buna ziua, In anul 2012 am fost platitor de TVA trimestrial iar in anul 2013 in luna ianuarie am avut plati intracomunitare(bonuri motorina,facturi reparatie ... (vezi toată discuția)
Calcul penalitati obligatii fiscale suplimentare mury mury In urma inspectiei fiscale avand motiv de fapt:\"Depasire barem de scutire TVA la data de 31 dec 2008 si nu m-am declarat platitor de TVA pina la data ... (vezi toată discuția)