avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... se organizeaza admitere magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

se organizeaza admitere magistratura

[ link extern ]
ordinea de zi csm din 24 sept pct 6
spor la invatat
Cel mai recent răspuns: raluca11c , utilizator 19:53, 2 Octombrie 2009
da, dar cand v-a fi examenul?
vom afla pe 24 -25 cand pe site-ul csm se va afisa ordinea de zi solutionata
dupa niste calcule facute de mine cred ca va fi undeva la inceputul lunii noiembrie
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
daca v-a fi si in noimembrie cum a fost acum la inm...............e clar ca nu prea vor oameni in sistem. merci de informatie
ma uitam pe lista cu posturile vacante la organizarea ultimelor 2 sesiuni de admitere - ne putem trezi cu mari surprize sa nu fie nici un post prin zona de domiciliu sau chiar in circumscriptia curtii de apel :(
cine e dispus sa-si schimbe domiciliul ?!!! poate cei care nu au inca o familie .....
altfel ....
dar , chiar asa ..... stie cineva cum se procedeaza la acest examen ? am vazut ca sunt posturi diferite judecatori , procurori si stiu ca trebuie sa optezi din start , de la insriere pt profesie , dar in cadrul aceleiasi profesii , sa spunem judecator - trebuie sa optezi si pt localitate sau in functie de medie se va face ulterior repartitia ?
Ultima modificare: Marți, 22 Septembrie 2009
ENGFULL, utilizator
repartitia se face in finctie de nota obtinuta, si chiar daca ajungi in alt oras ai decontata chiria. stiu sigur aspectele a intrat acu 4 ani o colega de facultate si e judecator in prezent, nu trebuie sa te ei dupa posturi vacante , totu e sa intri in sistem dupa te mai muti se mai fac detasari, schimbari intre judecatorii. B-)

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2010 danielled danielled Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta? (vezi toată discuția)