vom afla pe 24 -25 cand pe site-ul csm se va afisa ordinea de zi solutionata
dupa niste calcule facute de mine cred ca va fi undeva la inceputul lunii noiembrie
ma uitam pe lista cu posturile vacante la organizarea ultimelor 2 sesiuni de admitere - ne putem trezi cu mari surprize sa nu fie nici un post prin zona de domiciliu sau chiar in circumscriptia curtii de apel :(
cine e dispus sa-si schimbe domiciliul ?!!! poate cei care nu au inca o familie .....
altfel ....
dar , chiar asa ..... stie cineva cum se procedeaza la acest examen ? am vazut ca sunt posturi diferite judecatori , procurori si stiu ca trebuie sa optezi din start , de la insriere pt profesie , dar in cadrul aceleiasi profesii , sa spunem judecator - trebuie sa optezi si pt localitate sau in functie de medie se va face ulterior repartitia ?
repartitia se face in finctie de nota obtinuta, si chiar daca ajungi in alt oras ai decontata chiria. stiu sigur aspectele a intrat acu 4 ani o colega de facultate si e judecator in prezent, nu trebuie sa te ei dupa posturi vacante , totu e sa intri in sistem dupa te mai muti se mai fac detasari, schimbari intre judecatorii. B-)