avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recurs in ceea ce priveste considerente nu solutie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recurs in ceea ce priveste considerente nu solutie

Cum trebuie sa arate un recurs indreptat impotriva unei fraze din considerentele sentintei in materie de contencios administrativ atunci cand nu indrepti recursul si impotriva dispozitivului?
In speta mea, sunt multumita de dispozitiv, de solutia data insa in considerente se apreciaza ca daca legea ar fi fost clara, precisa, previzibila s-ar putea accepta ca decizia de impunere in speta ar putea fi legala, ori impotriva acestei fraze as vrea sa fac recurs pentru ca legea instituia o exceptie care ar fi facut sa nu fie legala decizia respectiva nici daca legea era clara, precisa , previzibila si nu vreau ca aceasta fraza sa capete autoritate de lucru judecat.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)
Eroare formulata intr-o decizie civila - help viorica56 viorica56 Buna seara va rog sa ma ajutati nu stiu ce am de facut si unde ar trebui sa apelez cu privire la o eroare formulata intr-o decizie civila. pronuntata de ... (vezi toată discuția)
Instanta respinge cererea de chemare in judecata, insa se pronunta doar pe un capat de cerere geo-vem geo-vem Am avut doua capete de cerere la un fond contencios si instanta nu sa pronuntat decat pe unul singur respingandumi cererea ,iar pe al doilea nici un cuvant ... (vezi toată discuția)