Am un baietel de13ani, la un liceu din oras, iar o persoana cu identitate falsa a postat o pagina despre o profesoarade franceza din liceul respectiv, ca a avut relatii sexuale cu un elev din clasa a 9 a. Multi elevi din scoala au distribuit aceasta postare, altii au comentat. Baiatul meu a comentat / IDIOATA ARE CONT DE FACEBOOK ?
Profesoara a vazut aceasta pagina, toti elevii care au distribui ,au sters aceasta distribuire,a doua zi, dar ea a facut poza cu telefonul mobil.
Acum ea vrea sa ne dea in judecata pe toti parintii copiilor implicati in comentarii si distribuiri, si vrea sa ceara daune morale, spunand ca a avut discernamant cand a scris comentariul.Ea l-a chemat singur in cancelarie, unde era numai el si profesoara, si l-a somat sa spuna ce a scris si cine a mai scris.
Tin sa mentionez ca in titlu, nu era pomenit numele ei , ci doar daca deschideai pagina sa o citesti, si timp de 2 saptamani de la incident, nici diriginta si nici profesoara nu a luat legatura cu noi, parintii, sa ne spuna despre aceasta intamplare.
Am primit telefon de la baiat, sa venim la scoala , ca vrea diriginta sa vb cu noi. Si profesoara de franceza amanintandu-ne ca ne da in juceta.
Ce sanse are doamna in legatura cu daunele morale?
Cel mai recent răspuns:
crissclaudia , utilizator
20:32, 24 Mai 2017