avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Greseala la depunerea actelor pentru stimulentul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Greseala la depunerea actelor pentru stimulentul de crestere copil

Buna ziua!
Va rog mult sa ma ajutati cu o situatie aparuta, e jenanta si totodata neplacuta. In iunie 2016 am depus dosarul pentru stimulentul de insertie la cresterea copilului intrucat am iesit mai devreme de 2 luni inainte sa incep lucrul, dandu-mi demisia la vechiul loc si am inceput la noul loc de munca, toate petrecanduse la data de 1 iunie 2016. Dupa vreo 4 luni am primit raspuns ca nu se va aproba dosarul pentru ca nu intregesc cele 60 zile necesare (calculand si eu intradevar asa era, a fost o eroare din partea mea si m-am resemnat, era vorba de o zi diferenta).
Astazi, pe 24 mai 2017, facand curat in actele mele am dat de dosarul meu de angajare si mi-a atras atentia data cand a fost facut contractul si anume 30 mai 2016 si nu 01 iunie 2016 cum stiam eu (adevarul e ca pe 30 mai am convenit sa lucrez 2 zile ca sa vad daca imi place si daca da atunci ma angajez). Am vorbit cu seful meu si mi-a confirmat ca pe 30 mai 2016 a facut contractul de lucru, el incluzand cele 2 zile lucrate in plus pana pe 1 iunie 2016, nu am stiut de acest aspect jur. Cand am depus dosarul am scris 1 iunie 2016 la data angajarii desi a fost 30 mai. As putea cumva sa beneficiez de siplumentul de insertie retroactiv? Mentionez ca pe 30 iulie anul acesta copilul face 3 ani.
Va multumesc anticipat de raspunsuri.
O zi frumoasa!

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie cozzmyn86 cozzmyn86 Buna ziua, Sotia mea se afla in CCC din 19.09.2014 pentru 2 ani urmand a incepe serviciul pe 19 august 2016. Daca ea ar incepe serviciul pe 19 iunie 2016 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pavelioana pavelioana Beneficiez de stimulent de insertie pentru primul copil nascut in Iunie 2014, (fara sa fi intrat in concediu, am solicitat direct stimulent), al doilea copil ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie andreea_niculae andreea_niculae buna ziua. avand in vedere ca nu raspunde nimeni la telefonul APISMB intreb aici. 1) se poate beneficia de stimulent insertie in perioada de concediu de ... (vezi toată discuția)