avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Achizitii echipament cod Caen 8130
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Achizitii echipament cod Caen 8130

Vreau sa particip la un program si as vrea sa stiu ce achizitii se pot face pe Codul Caen 8130 : Activitati de intretinere peisagistica . Aici ma refer daca se pot include si echipamente pentru constructiile din interiorul gradiniisi intretinerea lor (in special echipamente pentru pavare alei , turnare beton si pentru montare si constructie de foisoare , etc.) . Va multumesc anticipat .

Alte discuții în legătură

In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
Pot face achizitie directa? tina25 tina25 speta: s a achizitionat gardul (este din fier) . se urmareste acum montarea + turnatia de beton cu o alta firma prin achizitionare directa. art. 29 oug ... (vezi toată discuția)
Care este codul caen potrivit pentru vanzarea materialelor de constructii? distribution distribution Buna seara...am nevoie de un sfat pentru urmatoarea situatie.. Firma presteaza servicii de amenajare a locuintelor. Materialele de constructie folosite sunt ... (vezi toată discuția)