avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Articolul 253 din Metodologia pentru titularizare in ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Articolul 253 din Metodologia pentru titularizare in invatamant

Am dat examen de titularizare in invatamant 3 ani la rand: in 2014 am obtinut media 7,64, in 2015 am obtinut media 8,40, in 2016 am obtinut 7,46. In anul scolar 2015-2016 am fost reprtizata pentru suplinire, in baza mediei din 2015, pe un post de invatator. Pe acelasi post, cu acordul de principiu al CA al școlii si cu decizia ISJ, am obtinut continuitate pentru suplinire si pentru anul scolar 2016-2017, in data de 22 mai 2016. In sesiunea din vara anului 2016 a examenului de titularizare, m-am prezentat la concurs in speranta obtinerii unei medii care sa-mi permita titularizarea directa pe un post din judet, dar am luat 7,40 si nu am ”prins” post in sedinta publica. Acum suplinesc pe postul pe care am fost repartizata in data de 22 mai 2016. Am dorit sa ma titularizez in baza art. 253 din metodologie, dar nu mi s-a luat in calcul media din 2015,ci cea din 2016( medie de care nu m-am folosit ). E corect? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Metodologie titularizare mirabela23 mirabela23 Buna ziua! Situatia e urmatoarea: o persoana a fost propusa spre titularizare la nivelul scolii (cf. art.253) anul trecut pe un post complet - 18 ore- desi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, metodologia de titularizare 2021, art.89 lit.2 nelamurire intrebare18 intrebare18 Buna ziua, Un parere avizata cu privire o chichita la Metodologia titularizare 2021. Art. 89 (1) Candidații care au susținut proba scrisă în cadrul ... (vezi toată discuția)
Titularizare conform articolului 253 din legea nr. 1/2011 oprea daniela oprea daniela Am fost repartizata in sedinta publica, in urma concursului de titularizare , initial pe un post de invatator care nu exista ,clasa I in acest an scolar nu s-a ... (vezi toată discuția)