avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adjudecare licitatie, punerea a doua nume de proprietar
Discuție deschisă în Executare silită

Adjudecare licitatie, punerea a doua nume de proprietar

Va multumesc anticipat! Situatia mea suna astfel: am castigat,eu, pe numele meu, o licitatie asupra unui imobil. In momentul platii integrale a restului de 90% din suma licitata pot pune imobilul jumatate pe numele meu si jumatate pe numele fiului meu vitreg fara a mai fi nevoie de donatie etc?(direct la executor)

Alte discuții în legătură

Executare silita licitatie imobil + agentie apostold38 apostold38 Buna ziua, As avea o problema complicata sper sa poata sa-mi raspunda cineva. Am aflat de un imobil, care urma sa fie scos la licitatie a doua oara, prin ... (vezi toată discuția)
Mostenire apartament! MeryPoppins MeryPoppins Sotul este girant la un credit ipotecar pentru apartamentul fiului nostru cel mare,Creditul fiind in franci elvetieni. Avand in vedere ca francul a ... (vezi toată discuția)
Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)