avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poti evacua fostul sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poti evacua fostul sot

Mama este divortata de tata de 20 ani dar in urma cu cativa ani a fost de acord sa-i faca buletin fostului sot prin completarea formularului de luare in spatiu . Din pacate acum nu mai poate scapa de el.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:59, 12 Iunie 2017
Spatiul unde locuieste al cui este, cine e proprietar?L-ati luat in spatiu pe un an ,doi sau pe veci?
Ultima modificare: Vineri, 9 Iunie 2017
ContSters429609, utilizator
Mama este proprierara apartamentului
Sa inteleg ca ai patit ceva similar?
Domnul sta acolo? Ca una e ca i-a facut act de identitate la adresa dumneaei, alta ca l-a si primit in casa.
Da din pacate.....

Alte discuții în legătură

Evacuare domiciliu Schiopu Oana Schiopu Oana Buna ziua, Locuiesc cu sotul in acelasi apartament, avand amandoi adresa din buletin aici. Daca vreau sa divortez, cand il pot evacua, in ce conditii? ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Evacuare din locuinta a fostului sot, dupa divort AlexElenaE AlexElenaE Buna ziua, Se da urmatoarea situatie: un cuplu, cu un copil major, divorati de cativa ani, locuiesc in acelasi apartament. Divortul a avut loc in urma cu ... (vezi toată discuția)