avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe ptr munca in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe ptr munca in strainatate

Buna ziua!Suntem o echipa de muncitori care vom fi angajati de o firma cu sediul in Cipru,pentru munca in Germania.Va rog sa ne spuneti ce acte trebuie sa obtinem noi ca sa nu platim impozit si asigurari si in Cipru si in Romania.Deci ce acte trebuie sa depunem la anaf si daca ne trebuie formularul A1.
Multumim!

Alte discuții în legătură

Asigurari de sanatate recunoscute in tara crocodil2 crocodil2 Buna ziua. Sotul meu lucreaza pe un vas croaziera cu contract de munca incheiat cu o firma ce are sediu principal in elvetia si filiala in cipru. Contracul ... (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)
Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)