avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere pe PFA a unei operatii medicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere pe PFA a unei operatii medicale

Buna ziua.Pot deduce pe PFA ul meu o operatie medicala intr un spital privat din Romania?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Deducere cheltuieli carburant pentru pfa dragoscosmin23 dragoscosmin23 Am facut un contract de comodat intre mine (PF) si PFA- ul meu.(este vorba despre profesie liberala- medic, ofer servicii medicale catre clinici private cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile pfa andrast79 andrast79 Sunt PFA cu domeniu de activitate invatamant (alte:consultanta, cursuri), de asemenea sunt medic, angajat la spital. Intrebari si (va multumesc anticipat ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)