avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina parcata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina parcata

Parchez masina in fata unui gard. Masina folosesc mai mult in weekend. In timpul saptamani sta parchat, dar tot timpul las un numar de telefon daca deranjez pe cineva sa ma sune. Un vecin pare destul de deranjant ca parchez in fata lui. Deja am ajuns la amenintari ca suna la ridicari sa ma mute masina. El are o firma in curte, unde mai intra dubite.
Vreau sa precizez, ca nu exista niciun semn care interzice parcarea. Masina e parcata pe trotuar, dar ramane incu un metru pentru pietoni. Pana la poarta veciunul mai sunt vreo 5-6 mentri.

As vrea sa stiu, ce drepturi am. Daca suna la ridicari, chiar o sa imi ridica masina.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de câteva zile găsesc în fața porți o mașină ... Dany320 Dany320 Bună ziua, De câteva zile găsesc în fața porți o mașină care este parcată,jumate pe trotuar și jumate pe stradă,cu roata din spate pe spațiu verde ... (vezi toată discuția)
Stationare masina in fata curtii Margareta72 Margareta72 In ultimul timp, o dubita de Romstal este parcata mereu in dreptul curtii mele. Nu blocheaza accesul in curte dar ma deranjeaza foarte tare, pentru ca abia pot ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare ''rezervat'' fara contract de concesiune Ionutbog Ionutbog Locuiesc la etajul 1 si vecinul care locuieste in apartamentul de la parter mi-a solicitat sa-mi mut masina de pe trotuarul din dreptul gardului lui pe motiv ... (vezi toată discuția)