avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa de mediu platita in 2016
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa de mediu platita in 2016

In luna august 2016 am cumparat un autoturism folosit si inscris in circulatie de la un cetatean roman si care locuieste in Romania.Autoturismul fusese adus din Austria. La inmatriculare in Romania in 2015, cetateanul a platit taxa de mediu, dar ulterior a recuparat-o in instanta.Eu a trebuit sa platesc din nou taxa de mediu cand am inmatriculat-o pe numele meu.Va rog sa-mi spuneti daca eu mai pot recupera legal aceasta taxa si daca DA, cum trebuie sa procedez. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare IoanK IoanK Buna ziua, multumesc tuturor celor care m-au ajutat cu sfaturi si in instanta, nu o sa dau nume. Am cateva intrebari. 1. Dupa ce am castigat in instanta ... (vezi toată discuția)
Taxa auto nicu100 nicu100 am cumparat un autoturism nou in 2011 se poate recupera taxa auto va multumesc (vezi toată discuția)
Taxa mediu vs numere circulatie permanente transcontrom transcontrom Buna seara/ziua! Va scriu in legatura cu o taxa de mediu pentru inmatricularea unui autoturism in Romania. In 2013 am achitat, conform legii in vigoare la ... (vezi toată discuția)