avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plata utilitati ptr un spatiu dat in comodat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plata utilitati ptr un spatiu dat in comodat

buna ziua
Am dat fiului meu un spatiu comercial cu contract de comodat care se afla in perimetrul locuintei.
Cum isi poate deduce cheltuielile curent electric,apa avind in vedere ca amplasarea contorilor sunt pe locuinta si pe numele meu.

Alte discuții în legătură

Vanzare cabinet medical Alina24ph Alina24ph Buna ziua! Conform OUG 68/2008 spatiile cu destinatia de cabinet medical trebuie vandut de catre administratiile publice locale medicilor titulari care-si ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)
Facturare utilitati contract locatiune pers. juridica cu pers fizica avb_grup avb_grup Buna ziua Speta pe care vreau sa o supun atentiei dvs presupune mai multe paliere pe care am sa incerc sa le introduc treptat in discutieI. In esenta este ... (vezi toată discuția)