avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Mi-au anulat permisul port-arma neletala!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Mi-au anulat permisul port-arma neletala!

Incep prin a spune ca imi desfasor activitatea in mod normal in Anglia inca din 2006, de ceva timp am revenit in tara si am fost la oficiul arme si munitii din orasul in care locuiesc ca sa-mi schimb adresa pe permisul port-arma. Aici am aflat ca acesta mi-a expirat inca din 2014, ca din 2014 si pana in zilele noastre am detinut nu tocmai legal arma neletala, si pentru ca nu mi-am prelungit viza pentru acest permis odata la 5 ani asa cum prevede lege, arma ramane la ei, si ca 2 ani dupa ce mi-a fost anulat permisul nu mai am dreptul sa detin arma sau sa aplic pentru un alt permis.
Internetul este plin cu cazuri de acest gen, eu nu am folosit arma respectiva pentru ca nu am stat in romania foarte mult timp si nu am stiu ca odata la 5 ani trebuie sa mi prelungesc viza pentru permisul respectiv. Stiti pe cineva care a contestat dispzitia de anulare a permisului port arma si a si castigat procesul? Pe internet nu prea am vazut cazuri in care instanta sa admita cererile din cazuri similare si sa dea castig de cauza posesorului de permis port arma.

Alte discuții în legătură

Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Prelungire viza port arma QPzmAL QPzmAL Buna ziua, Am permis port arma in care sunt trecute 2 arme de vânătoare si 2 pistoale neletale unul cu gaz si altul cu alica. Armele de vânătoare le.am ... (vezi toată discuția)