avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Autorizarea functionarii ptr centrale termice
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Autorizarea functionarii ptr centrale termice

Buna ziua,
Am o centrala termica Ferolli mai veche de 10 ani.Stiu ca e obligatoriu sa fac din doi in doi ani verificarea tehnica periodica pentru obtinerea Autorizarii Functionarii.
Am fost contactata de la o firma autorizata ISCIR care mi-a spus ca trebuie sa fac ANUAL verificarea centralei deoarece a depasit durata medie de viata.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns e obligatorie verificarea anuala a unei centrale termice de apartament daca a depasit 10 ani de folosinta?

Alte discuții în legătură

Legea 64/2008 Daniela1102 Daniela1102 Bună ziua, Am fost contactată astăzi de o domnișoară care a spus că ,cf legii 64/2008 am obligativitatea de a efectua ANUAL revizia centralei termice ... (vezi toată discuția)
Iscir pentru centrala de acasa? ? robertmihairadu robertmihairadu S\'altare. Zilele aceste m-a sunat o duduie spunandu-mi ca trebuie sa reinnoiesc autorizatia ISCIR (la doi ani), eu figurand in baza lor de date ca fiind ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu instanta lavitahi lavitahi Buna ziua, Sunt presedintele unei Asociatii de Proprietari. Imobilul in care locui este dat in folosinta din anul 2008 iar fiecare apartament are centrala ... (vezi toată discuția)