avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua,
Am si eu o intrebare este normal atata timp cat am poprire pe salariu sa imi ia si penalizare pentru principal restant si dobanda restanta la zi pentru credit in franci, este legal?
Eu de cateva luni nu am avut servici si azi am primit din partea executorului un extras de cont unde era trecuta penalizare si dobanda.
Multumesc si astept raspuns.#-o
#-o#-o

Alte discuții în legătură

Recuperare corecta de catre executor a datoriilor la banca eagle_free eagle_free Am citit un material (publicat in august 2012) pe net care spune ca: Astfel, conform noilor reglementari, nu se pot aplica dobanzi penalizatoare decat la ... (vezi toată discuția)
Rata la credit de nevoi personale uga321 uga321 Buna ziua Am si eu o intrebare? Am un credit la o banca in valoare de 120 euro pe luna luat prin 2008 (credit ne nevoi personale fara garantie girant sau ... (vezi toată discuția)
Cerere de staruire in executare iulia2015 iulia2015 Buna ziua.In baza unei cerere de staruire din partea creditorului , executorul judecstoresc poate pune poproire pe venit? este cererea de staruire un act de ... (vezi toată discuția)