As dori sa divortez de sotul meu,este un om violent verbal.Avem un puiut de 7 luni si din pacate nu am unde sa ma duc.Va rog sfatuiti-ma ce sa fac sa nu imi pierd copilul.Nu imi doresc decat bunastarea copilului!
Da ,exista si aceasta posibilitate evacuarea sotului din propria casa pt o perioada determinata,masura dispusa prin ordin de protectie.Aveti si varianta introducerii actiunii de divort,puteti sa plecati linistita cu minorul la parintii dvs sau la rude.Nu aveti cum sa pierdeti copilul chiar daca sotul castiga mai mult sau are conditii locative mai bune.Adresati-va unui avocat pentru a beneficia de toata informatia necesara.Succes.
Ce inseamna ca e violent verbal mai exact ? probe aveti ? Un ordin de restrictie si protectie nu se obtine usor, apoi si daca veti obtine sa plece, perioada e limitat la maxim 6 luni.
Ce inseamna " nu am unde sa ma duc"? De unde ati venit pana sa va mutati aici, unde locuiti ?
Unde ati sta cu copilul daca ati divorta si copilul ar avea locuinta la dvs ?
Ce inseamna violent verbal?
Adica ma jigneste,urla,injura de fata cu copilul!
Ma judecati?Sau ma ajutati cu un sfat?
Nu am unde sa ma duc,mama si cu mine am locuit in casa tatalui vitreg,tatal a decedat.Mama si-a refacut viata si eu nu pot locui in casa tatalui ptr ca nu am niciun act(doar de ma infia).
Am probe.
Si ma gandeam la o chirie☺
Alte intrebarii mai aveti?
Mi se pare ca ma luati in deradere!
pentru a completa un mesaj, folositi functia " editeaza "