avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Apt permis conducere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Apt permis conducere.

Pe scurt diagnostic epilepsie, au trecut peste 5 ani fara crize, eliberat scrisoare medicala cu apt pt conducere de la Spitalul Bagdasar - Arseni, mers cu scrisoare la spitalul judetean din zona, aici m am lovit de probleme si piedici ( poate din cauza ca am refuzat sa dau banul, repet poate).:
- se poate face fisa medicala pt permis in alta parte, decat la spitalul judetean (mentionez acolo este medicul neurolog in baza caruia figurez)?
- daca nu se poate face in alta parte, ce as putea face in cazul acesta?
Mentionez apt de conducere am fost declarat dupa 5 ani fara crize si dupa control conform legi.
Sper ca am postat in categoria corecta. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis auto persoana cu handicap Larisa922 Larisa922 Bună ziua. Sunt persoana cu handicap locomotor. Dețin permisul de conducere de 10 ani, acum a venit momentul ca acesta sa fie schimbat..un lucru simplu dar ... (vezi toată discuția)
Handicap Galea Stela Galea Stela Am 66 ani sunt pensionara ,am lucrat ca invatatoare.La 30 de ani am inceput sa fac crize de epilepsie,desi am fost la medici in acea vreme am fost tratata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am 19 ani si in viitor as dorii sa obtin permisul ... Cristian2003 Cristian2003 Buna ziua, am 19 ani si in viitor as dorii sa obtin permisul de conducere categoria B (Grupa 1) insa sufar de epilepsie, ultima criza am facut-o la varsta de ... (vezi toată discuția)