avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Aplicare start up firme legate sau partenere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Aplicare start up firme legate sau partenere

buna ziua,
vreau sa aplic pentru start up si am urmatoarea situatie,asociatii firmei cu care se aplica au fiecare cate un SRL cu alt domeniu de activitate unde sunt sociati unici si administrtori ,se considera intreprinderi legate sau partenere ?
multumesc ,

Alte discuții în legătură

Intreprinderi legate, intreprinderi partenere calutzi calutzi Va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari, interpretand Ordonanta nr. 27 din 26/01/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 346/2004 ... (vezi toată discuția)
Intreprinderi legate sau partenere ADRIANA PRICOPE ADRIANA PRICOPE Buna seara, Am din nou nevoie de opinia voastra... Avem societatile comerciale X, Y si Z, prima detine 99% din capitalul social al firmei Y si, de asemenea, ... (vezi toată discuția)
Societati legate/ partenere AmaliaV AmaliaV Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu sunt asociat unic si administrator la o societate comerciala si sotul asociat unic si administrator la o ... (vezi toată discuția)