Buna ziua, acum ceva ani am facut o descoperire de doua salarii, asta insemnand o suma in jur de 4000 ron, ieri am primit de la top factoring o somatie cum ca trebuie sa platesc o suma in valoare de 8500 de ron, mai mult decat dublu...
Cu cine as putea sa vorbesc in legatura cu aceste majorari exorbitante?
Multumesc!
Am discutat cu ei si mi-au spus ca se stipula asta in contractul pe care l-am primit de la banca, pe care din pacate nu-l mai am...
Exista pisibilitatea sa primesc o copie a contractului in cazul in care il solicit de la banca?
Ce mi se pare suspect este ca mi-au spus ca au stopat penalitatile undeva in 2016 si acum la jumatatea anului 2017 si-au amintit iar de mine.
Daca este corect calculul efectuat de catre ei privind imprumutul pe care l-am facut, voi platii, asta vreau sa aflu daca platesc corect sau platesc niste sume scoase "din burta".
Multumesc.
incercati sa il obtineti de la banca.
De cat timp aveati descoperitul de cont, de cand nu ati mai lucrat la acelasi angajator sa le intre bani din salariu ?
Card credit
symo75
Buna ziua,
Am facut in 2008 un credit la o banca pe 10 ani.La acest credit a fost atasat si un card de credit unde achitam lunar un minim de plata.
Toate ... (vezi toată discuția)