Salut . Locuiesc in Germania de aprox. 7 luni de zile , am lucrat o perioada la un McDonalds , iar aici , am cunoscut doi oameni ( clienti ) sot si sotie , care mi.au propus sa lucrez pentru ei . Totul bine pana aici. Modul de lucru este urmatorul - muncitor in depozit auto cu 37 h pe saptamana si cu salariu 2700 net ( asta mi.a pus primul semn de intrebare ) desii , din pacate am semnat contractul . Iar acum vine un sir lung de intrebari pentru mine . In contract scrie perioada de incepere a muncii 03.Iulie.2017 , doar ca pana in data de azi nu am facut nici.o munca , nu am vazut depozitul , iar la intrebarile mele mi.au bagat pe gat caci trebuie o scoala auto sa fac , pe care mi.o plateste firma , necesar permisul pt a lucra in depozit , apoi ce.a mai mare problema este accea legata de salariu . Am intrebat " dar daca nu lucrez , cum primesc salariu " ? Mi.au raspuns , ai un contract de munca , vei primii salariul la sf de luna , chiar daca nu ai lucrat ....Va rog daca ma poate ajuta cine.va , sunt disperat , am pierdut si locul de munca de la Mcdonalds, nu mai am banii de mancare si de platit chiria si lucrurile cu aceasta firma devin din ce in ce mai grave ( mentionez ca mi.au spus ca este o firma Italiana ) nu cunosc nici.un angajat , nici.un depozit ...doar pe cei doi , sot/sotie , care ar fi patroni .Am toate conversatiile cu ei si toate promisiunile si le stiu adresele de la cele doua case pe care le au...cu toate acestea nu inteleg ce se intampla ...
In momentul de fata fac actele pentru aceasta scoala auto , dureaza ceva timp aici ...Ma rog , dupa ce le termin , mi.au spus ca or sa ma duca la aceasta scoala . In momentul de fata astept sfarsitul lunii , cand , in mod normal si asa cum ei au spus , ar trebuii sa.mi primesc salariul
Buna seara,
Ticyyou9
Lucrez de 1 an si 5 luni la o firma de curierat in Germania si dupa 6 luni de zile de cand am inceput munca deabea mi-a fost inmanat contractul de munca de ... (vezi toată discuția)