avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate firma
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate firma

Buna seara
Am deschis un Srl-D. Momentan firma nu are nici un angajat. Sotul este administrator unic. El fiind dj . Avem casa de marcat. Dar si bonurile sunt in functie de cate evenimente are. Intr-o luna poate avea 3-4 si apoi 3 sau 4 luni nimic.intrebarile mele..
1. Daca fac un curs de contabilitate primara pot tine eu contabilitatea? Fara bilantul anual?
2. Pot completa si declaratio 100 de la ANAF neavand contabil ?
3. Neaparat am nevoie de program de inregistrat pt contabilitate?
Va multumesc si va doresc o seara placuta:

Alte discuții în legătură

Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza cu contabilitatea la srl? sierra sierra Urmeaza sa infiintez un SRL ca asociat unic-administrator, ca sa-mi deschid un magazin de bijuterii din metale pretioase. Probabil ca in primele 8 luni nu voi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)