avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Facturi pe baza de pontaj refuzate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Facturi pe baza de pontaj refuzate

buna seara,

am un contract de prestari servicii cu o societate. facturile se emit in baza pontajelor.
in lunile martie si Aprilie pontajele nu au fost aprobate invocantuse faptul ca managementul societatii respective a fost in concediu sau in deplasari.
in luna Mai am primit email de la societate respectiva ca nu se aproba pontajele si c in urma analizei interne trebuie sa reduc numarul de ore de la 317 la 120. prin urmare mi s-au refuza si facturile emise pentru aceste doua luni.

serviciile prestate sunt bine argumentate si documentate dar ei nu vor sa accepte.

cum ar trebui sa procedez? multumesc

Alte discuții în legătură

Contract prestari servicii robdin2007 robdin2007 Luzrez de aproape doi ani pe contract prestari servicii reinnoit din 3 in 3 luni. Contractul precizeaza ca durata de lucru este de 2ore pe saptamana. ... (vezi toată discuția)
Tva la contracte neplatite gabrici gabrici Buna Daca o societate semneaza un contract cu un client persoana fizica, presteaza serviciile si acesta are 15 zile sa le plateasca prin banca si nu le ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valid? bobo82 bobo82 Buna seara, Am fost trimis in judecata pentru neplata unei facturi de 1400 de lei, emisa in luna Martie, de catre o firma din alta localitate decat ... (vezi toată discuția)