avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incredintare in vederea adoptiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incredintare in vederea adoptiei

Am depus documentele solicitate pentru incredintarea in vederea adoptiei . De la DGASPC Ilfov ni s-a spus ca dosarul este in lucru si finalizarea acestei etape poate dura pana la doua luni . Este corecta aceasta estimare ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am depus dosarul la dgasp pentru un post vacant de ... liveomars liveomars Buna ziua, Am depus dosarul la DGASP pentru un post vacant de asistent social, mentionez ca anterior am depus dosarul pentru obținerea avizului de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa adopt copilul fratelui meu pentru că părinții lui nu au niciun venit iar eu îl cresc de la doi ani. legea permite o astfel de adopție? vladvyk vladvyk Dispun de toate conditiile materiale si doresc sa adopt copilul fratelui meu.Fratele meu impreuna cu sotia sa nu au niciun venit lunar .Precizez ca copilul ... (vezi toată discuția)
Lnfiere copil minor adina000 adina000 Buna ziua ! Copilul meu in varsta de noua ani nu are tata in certificatul de nastere , iar eu si tatal lui nu am pastrat legatura si nu stim nimic unul de ... (vezi toată discuția)