avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Care masini se impoziteaza la comertul auto persoana ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Care masini se impoziteaza la comertul auto persoana fizica

Buna ziua ,
Sunt supus unei inspectii fiscale pe pers fizica .
Am avut din 2011 mai multe masini pe numele meu .
Cum se pot diferentia cele folosite pt uz personal si cele care fac obiectul comertului ?
Unele au fost inmatriculate definitiv pt 6-12 luni ,altele doar cu nr rosii .
Totodata tin sa subliniez ca sotia face naveta la munca zilnic 100 km .
Trebuie contr de comodat pt sotie ?
Am cateva masini cumparate pe pers fizica cu regim special de tva la marja profit .Mie mi se va aplica regimul special de catre organele de control ?
Ultima modificare: Luni, 7 August 2017
deciu, utilizator

Alte discuții în legătură

Tva autoturism persoana fizica. amh amh Buna ziua, intentionez sa cumpar o masina dintr-un parc auto din Germania. Am cateva nelamuriri legate de unde trebuie sa platesc TVA fiind persoana fizica. ... (vezi toată discuția)
Tva pe marja de profit ContSters126088 ContSters126088 Buna ziua, Detin o firma care are ca obiect principal de activitate comertul cu masini, si vreau sa import masini din Germania care ulterior sa le vand in alt ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile lelena_b lelena_b locuiesc la 37 km de localitatea in care am locul de munca si momentan fac naveta(nu zilnic) cu masina personala(o perioada a fost data in comodat cabinetului ... (vezi toată discuția)