avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Asociati neidentificabili intr-o societate pe actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Asociati neidentificabili intr-o societate pe actiuni

Buna seara
Am in administrare o societate pe actiuni , unde sunt inregistrati 20 actionari. din cei 20 actionari doar 5 sunt activi in sensul ca participa la sedintele de AGA. Totodata ceilalti 15 nu pot fi identificati. Nu au o adresa valida, nu reusesc sa ii gasesc si sa aflu amanunte despre ei. La unii nu am nici CNP. Asa am preluat societatea si incerc sa rezolv si aceasta problema.
Ce se intampla cu actiunile detinute de ei in aceasta situatie?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
gutab, utilizator

Alte discuții în legătură

Aga legal constituita sau nu??? codmor codmor Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Nu sunt jurist de meserie, asa ca .....#-o Lucrez la o societate comerciala, care are 5 ... (vezi toată discuția)
Vot in aga artimon artimon Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca este reglementat prin lege dreptul de -un vot pe actiune in cadru AGA sau actionarul si votul in cadru AGA. Va ... (vezi toată discuția)
Modificare legea insolventei olaroiu olaroiu Ma intereseaza daca modificarile/completarile la legea insolventei 85/2014 efectuate prin OUG nr. 88 din 27 septembrie 2018 pentru modificarea si completarea ... (vezi toată discuția)