avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Depunerea unui bon fiscal castigator la ANAF, plata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Depunerea unui bon fiscal castigator la ANAF, plata castigului

Mama mea a depus un bon fiscal la Anaf pt extragerea din 21mai 2017 in valoare de 144ron si inca nu a primit nici un ban in cont in conditiile in care au trecut deja 90de zile din momentul extragerii!!La aceasta extragere au iesit castigatori doar 65 de persoane si vroiam sa va intreb daca stiti cand ar trebui sa vireze banii in cont!multumesc

Alte discuții în legătură

Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Castiguri loteria bonurilor fiscale prettywomen prettywomen Buna ziua! Stie cineva cand se dau banii ptr cei care au avut bonuri fiscale? Au spus la inceput maxim 60 de zile.Prima extragere a fost in 13 Aprilie, deci ... (vezi toată discuția)
Am castigat la loteria bonurilor insa nu mi s-a platit castigul, ce pot face? jester0 jester0 Buna, am castigat la loteria bonurilor de pe 17 Noiembrie 2019, respectiv. Bonul a fost inregistrat de catre ANAF, am completat cererea am primit numar de ... (vezi toată discuția)