avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu jurist institutii socio-medicale - asistenta ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu jurist institutii socio-medicale - asistenta sociala

Voiam sa stiu daca salariu consilierului juridic angajat intr-un centru multifunctional de servicii socio-medicale pentru varstnici este calculat in baza noii legi a salarizarii, nr.250/2016? Daca nu, care sunt reglementarile legale care stau la baza calcului salariului si daca se poate, as dori chiar un model de calcul pentru urmatoarea situatie: vechime in munca 27 ani si 10 luni, vechime in profesie 10 ani si 9 luni, fara persoane in intretinere. Fac mentiunea ca centrul se subordoneaza unui alt centru dar medico-social, implicit directiei de asistentia sociala din cadrul unei primarii.

Alte discuții în legătură

Calcul salariu ncv123 ncv123 Voiam sa stiu daca salariu consilierului juridic angajat intr-un centru multifunctional de servicii socio-medicale pentru varstnici este calculat in baza noii ... (vezi toată discuția)
Asistent medical camin batrani de stat(azil) rockel rockel Fac parte asistentii medicali de la caminele de batrani de stat(azilele de alta data)din sistemul de sanatate publica?Acestor asistenti medicali li se maresc ... (vezi toată discuția)
Cresterea salariala pentru asistentele medicale din crese ContSters329214 ContSters329214 Va rog sa ma lamuriti daca asistentele medicale din crese beneficiaza de cresterea salariala de 25%, conform O.U.G. nr. 35/2015. Va multumesc! (vezi toată discuția)