avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Carte de identitate provizorie pentru inscriere la ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Carte de identitate provizorie pentru inscriere la facultate

Buna seara, sunt cetatean roman cu adresa in alta tara si de aceea posed un pasaport. Am sunat la facultate sa intreb daca cu acest pasaport ma pot inscrie acolo in locul buletinului si secretara a spus ca teoretic da dar nu e sigura. Vreau sa-mi fac totusi un buletin provizoriu cu adresa in tara normal si ma intereseaza daca cu acest act de identitate provizoriu ma pot inscrie sigur la facultate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexMgn , utilizator 20:14, 25 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc mult pentru promptitudine! Eu ma inscriu la Master la UNEFS, Bucuresti. Nu stiu de regimul juridic al acestei facultati dar ar fi pacat sa invat toata bibliografia pentru examenul de admitere si sa fiu refuzat tocmai la inscriere din aceasta cauza minora.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc!
Nu aveti nevoie de CIP, fiind CRDS va puteti inscrie cu pasaportul, care in cazul dvs. este actul de identitate.
Ultima modificare: Vineri, 25 August 2017
Justitiarul711, utilizator

Alte discuții în legătură

Carte de identitate provizorie la 14 ani Bella47 Bella47 Buna! As dori sa intreb : am buletin de identitate iar fiica mea imlineste 14 ani si persoana care mia dat adresa nu mai vrea sa ma ajute.in cazul aceasta pot ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman-american cu domiciliul stabil in sua ,c.i. provizorie in romania ili47 ili47 Buna , situatia este urmatoare *cetatean roman-american stabilit de 20 de ani in SUA *cu ocazia dobandirii casa si teren .Notarul cere dovada cetateniei ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte de identitate expirata!!! andinaa andinaa Fiindca buletinul meu urmeaza sa expire am mers la evidenta populatiei sa vad ce acte sunt necesare pentru eliberarea noului buletin si am aflat cu stupoare ca ... (vezi toată discuția)