avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare incorecta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare incorecta?

Buna dimineata ,
As dorii sa stiu cum este platit personalul care lucreaza in institutiile aflate in subordinea consiliului local. Care este metoda de salarizare ?in plata?
Daca da, de ce odata cu hotararea de consiliu privind marirea salariilor , anumite institutii aflate in subordinea cl au fost omise....in baza a ce li se vor face lor salariile de aici inainte?

Alte discuții în legătură

Coeficient de salarzire lilius80 lilius80 Buna ziua, am o intrebare si as dorii daca se poate sa ma lamureasca si pe mine cineva,. Consiliul local a dat o hotarare pentru stabilirea coeficientilor ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea salariatilor - din 01.07.2017 ? + si acum, se poate face reinacdrarea, retroactiva, si se pot acorda diferente de salariu ? + daca nu era buget ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, toti salariatii am avut sedinta cu Sindicatul. S-a discutat faptul ca: - unii din salariati nu se regasesc pe Grila de salarizare - ... (vezi toată discuția)
Pierderea calitatii de consilier local ContSters67025 ContSters67025 Buna seara Fac parte dintr-un Consiliul Local (consilier local), din partea PNL. Acum cateva zile, partidul a hotarat excluderea mea din partid. Intrebarea ... (vezi toată discuția)