avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarizare după noua lege unitară
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarizare după noua lege unitară

buna ziua..spuneti mi va rog daca sunt asistent medical principal si am absolvit facultate- nu este de specialitate ci Psihologie- pitrivit noii legi intrate in vigoare la 1 august salarizarea mi se poate face ca si absolvent ciclu 1 Bologna intrucat se mai mentioneaza ca se abroga orice alte dispozitii care vin contrare prezentei Legi cadru? nu se mentioneaza de studii de specialitate ci doar ca salarizarea sa se faca raportata la studiile absolvite..multumescanticipat.!
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 August 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Studii de lunga durata nebunica nebunica Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti ce inseamna \"studii superioare de lunga durata\" in vederea ocuparii unui post in institutie bugetara. 1. facultate de ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa a functionarilor publici ellena ellena am doua situatii legate de acest subiect: cazul 1. functionar public cu studii superioare de scurta durata, (subinginer) - inginer colegiu, angajat pe un post ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent al ciclului i bologna alice0210 alice0210 Buna ziua! Sunt absolventa a ciclului I Bologna ( facultatea de psihologie-pedagogie, specialitatea pedagogie avand la la baza liceul pedagogic) si as dori ... (vezi toată discuția)