avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 193 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inmatriculari auto -care e cod CAEN ?urg pls
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inmatriculari auto -care e cod CAEN ?urg pls

am un srl deschis si as dor sa execut servicii de inmatriculari auto! si nu stiu care este codul caen pt aceasta sectiune sau in ce cod se incadreaza?
va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto -care e cod caen ?urg pls elprypas elprypas am un srl deschis si as dor sa execut servicii de inmatriculari auto! si nu stiu care este codul caen pt aceasta sectiune sau in ce cod se incadreaza? va ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari auto -care e cod caen ?urg pls elprypas elprypas am un srl deschis si as dor sa execut servicii de inmatriculari auto! si nu stiu care este codul caen pt aceasta sectiune sau in ce cod se incadreaza? va ... (vezi toată discuția)