avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare teren

Buna ziua, am un teren arendat de la cineva cu contract de arenda si am fost anuntat acum citeva zile, de noul proprietar ca a cumparat.Nu era normal sa fiu anuntat de acea persoana sau notificat de primaria la care am inregistrat contractul?.Am inscris un contract acum 2ani si nu a vrut sa-mi inregistreze contractul ca nu avea proprietarul negatie de la arendator.Ce pot face?.

Alte discuții în legătură

Contract de arenda Magdalena09 Magdalena09 Buna ziua. Am primit o adresa prin care se solicita rezolvarea urmatoarei situatii: in anul 2009 a fost incheiat un contract de arenda cu x. Arendatorul a ... (vezi toată discuția)
Arenda Dumies Dumies Am vandut un teren deja cultivat si nu am stipulat acest lucru in contractul notarial. Cultivarea terenului a fost facuta de catre o alta persoana decat ceea ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de abuz in serviciu Anaidm Anaidm In cazul in care impotriva unui functionar public s-a depus o plangere de abuz in serviciu si apoi partea vatamata si-a retras acea plangere,organele de ... (vezi toată discuția)