avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager transport, reînnoire (sau nu) certificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager transport, reînnoire (sau nu) certificat

Buna ziua. Sunt economist. In anul 2003 am obtinut certificat de coordonator transport rutier de marfuri si certificat de coordonator transport rutier de persoane. Acum as vrea sa obtin din nou certificatul de manager transport marfuri. Trebuie sa sustin din nou examenul?Multumesc

Alte discuții în legătură

Atestat profesional transport marfa corina78 corina78 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in lamurirea unei situatii pe care eu nu reusesc sa o inteleg: O persoana a avut permisul de conducere anulat. In 2012 a ... (vezi toată discuția)
Angajare manager transport care este si asociat luminella luminella buna seara, detin o firmă de transport marfă împreună cu soțul meu 50%/50%.El este si administratorul firmei. Dorim să obținem licența pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi deschid o firma de transport marfa. V2000 V2000 Buna ziua vreau sami deschid o firma de transport marfa dar cu o autoutilitara de la 2,8 t la 3,5t prelata sau dubă intre 5 si 10 europaleti in ... (vezi toată discuția)