avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita ANAF

am cumparat la licitatie organizata de anaf executare silita sector 5 Bucuresti un autoturism. Dupa ce l-am achitat si anaf a intocmit p.v. adjudecare si factura, debitorul refuza sa-mi predea bunul si nici macar nu vrea sa stea de vorba cu mine iar executorul anaf spune ca nu e treaba lui sa ma puna in posesie.
Intrebarea mea este. Cum pot sa intru in posesia autovehicolului si cui trebuie sa ma adresez ?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Licitatie executare silita aalinab aalinab Buna ziua Am castigat licitatia unui imobil executat silit zilele trecute. Dosarul de executare silita a inceput in urma cu un an, in alt oras, unde are ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in posesia bunului pe care l-am cumparat de la finante andy987ro andy987ro Am o problema mai ciudata; in luna iunie am participat la o licitatie organizata de Directia Generala a Finantelor Publice dintr-un judet din sudul tarii, am ... (vezi toată discuția)
Nu pot intra in posesia bunului adjudecat la licitatie andy987ro andy987ro Salutare, Am o problema mai ciudata; in luna iunie am participat la o licitatie organizata de Directia Generala a Finantelor Publice dintr-un judet din sudul ... (vezi toată discuția)