avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Mutarea unui elev de clasa a IX a la Liceul de Arte
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Mutarea unui elev de clasa a IX a la Liceul de Arte

Buna ziua,
Copilul meu este clasa a IX a la un liceu cu profil tehnic. Datorita unor conjuncturi nefavorabile datorate doamnei de matematica, nu a intrat in examenul de capacitate de la finalul clasei a VIII a. Dupa ce a luat corijenta la matematica, a dat proba de aptitudini la Liceul de Arta si a avut media mai mare decat media minima admisa, insa a fost respinsa deoarece s-au ocupat cele cinci locuri disponibile. Mentionez ca in acest moment, clasa de arhitectura de la Liceul de Arte are un efectiv de 28 de elevi. Copilul nu reuseste sa se adapteze la mediul si colegii de clasa din liceul unde a fost repartizat. Cum pot proceda pentru a o putea muta in timpul semestrului intai? In ce constau exceptiile privind situatia medicala? Trebuie intocmit un dosar si depus la Inspectoratul scolar?

Multumesc frumos,

Alte discuții în legătură

Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Transfer intersemetrial Daciana1977 Daciana1977 Cum se procedeaza in cazul unui transfer intersemestrial in clasa IX de la un liceu profil stiinte sociale la alt liceu profil matematica-informatica?As dori ... (vezi toată discuția)
Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la ... Raluca Vasilescu Raluca Vasilescu Bursele de merit ptr anul scolar 2022-2023 sunt calculate la nivelul fiecarei clase primii 30 % conform metodologiei publicate. Copiii transferati ptr anul ... (vezi toată discuția)