avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Supralegalizare
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Supralegalizare

BUNA ZIUA,sunt straini rezisent in Romania.am certificat de nasterea emis in Egipt in limba araba. Am pe el stampila ministerul de externe egiptean si o.stampila de supralegalizare de la ambasada romana in cairo.va intreb daca mai trebuie si stampila de la ambasada egiptului in bucuresti
.ca deja am o stampila de la ambasada romana in egipt ca nu sunt lamurit.....multumesc
Cel mai recent răspuns: Apatrid123 , utilizator 20:08, 21 Octombrie 2017
Teoretic, ambasada Egiptului din Bucuresti nu ar avea de ce sa mai aplice o alta "supralegalizare" pe un document emis de catre autoritatile egipetene si care a fost deja verificat de catre autoritatile romane din Cairo.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc.dar va intreb trebuie sa traduc certificatul de nastere inainte de a supralegaliza sau nu conteaza ca ei supralegalizeaza stampila ambasadei romane in cairo si nu continurul certificatul.multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Certificatul se traduce doar dupa ce este supralegalizat cu cele 3 stampile, MAE Egipt, Ambasada Egiptului in Romania si MAE Romania. Dupa traducere se legalizeaza la un notar din Romania.
Ioan-Luca Vlad a scris:

Dacă aveţi ştampila ambasadei României în Egipt, vă mai trebuie ştampila Ministerului Afacerilor Externe de la Bucureşti, care se obţine din Aleea Alexandru nr. 24, Bucureşti, zilnic de luni până vineri, pe loc, gratuit, la cerere.

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru casatorie cu un cetatean egiptean anamarya anamarya Buna dimineata.Va rog, imi puteti spune ce acte imi trebuiesc pentru a ma castori cu un cetatean din Egipt.Am inteles ca am nevoie de un act scris in engleza ... (vezi toată discuția)
Recunosterea divortului egiptean in romania andreeaciolacu andreeaciolacu Buna ziua, m-am casatorit cu un cetatean egiptean in romania in bucuresti la primaria sector 6 in anul 1998.ultimul meu domiciliu a fost constanta.am plecat ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare Apatrid123 Apatrid123 Buna ziua.am certificat de nastere din Egipt.sunt nascut acolo.pe el am stampila ministerul de externe egiptean si o stampila din ambasada romaneie din cairo. ... (vezi toată discuția)