avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii - libere, ore pe minus, concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii - libere, ore pe minus, concediu medical

Daca sunt in concediu medical de vineri pana vinerea urmatoare este legal ca angajatorul sa imi puna pe minus zilele de sambata si duminica in care eram in concediu medical? Justificarea lor este ca liberele legale care pica in timpul saptamanii(de luni pana vineri) se recupreaza in weekend,adica sunt ore pe minus.

Alte discuții în legătură

Weekend liber Andrei E. Andrei E. Buna ziua! Sunt angajata unui hypermarket care lucreaza si in timpul weekendului. Problema careia ii doresc rezolvare este weekendul liber in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Concediu de luni pana vineri si ei ma cheama la munca sambata....... adios3280 adios3280 Buna ziua Am si eu o mica intrebare. Situatie este putin complicata. Am avut concediu medical de luni pana joi si vineri concediu de odihna. Acum ... (vezi toată discuția)
Zile nationale libere ContSters291600 ContSters291600 Buna ziua, In cazul in care ai program de lucru in ture la un departament care e activ non stop (24/7) Ce se intampla cand vin zilele nationale libere si pica ... (vezi toată discuția)