avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Studiu buget 4 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Studiu buget 4 ani

Buna ziua,
Am urmat Facultatea de Ştiinte Socio-Umane la Sibiu - 3 ani (buget).
Dupa finalizarea facultatii mentionate mai sus, m-am inscris la Facultatea de Masuratori Terestre si Cadastru la Cluj.
Ciclul de studii la aceasta facultate este de 4 ani. Am incheiat primii 3 ani (am achitat taxa in fiecare an) si pentru anul 4 consider ca ar trebui sa beneficiez de un loc la buget, intrucat statul roman asigura studentilor 4 ani de studii gratuit.
Ma puteti indruma asupra unui articol legislativ in baza caruia sa pot demonstra ca mi se mai cuvine un an de studiu la buget ?
Mentionez ca si media de la finalul anului 3 imi asigura un loc la buget pentru anul 4.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Ciclu de studiu buget 4 ani CristinaMaria1991 CristinaMaria1991 Buna ziua, Am urmat Facultatea de Ştiinte Socio-Umane la Sibiu - 3 ani (buget). Dupa finalizarea facultatii mentionate mai sus, m-am inscris la Facultatea ... (vezi toată discuția)
Studii de master finantate de la bugetul de stat si bursa de studiu Elenauj Elenauj Buna ziua! Sunt absolventa a facultatii de farmacie durata de studii 5 ani (pe diploma de licenta precizeaza ciclul 1 de studii de licenta comasat cu ciclul 2 ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul,cum se desfasoara sbdcl sbdcl masterul cum se desfasoara?cum se tin cursurile ,de cate ori ,cum se dau examenele referatele,disertatia ce resupune?cu ce ne ajuta masterul? se poate prelungi ... (vezi toată discuția)