avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Pentru utilizarea codului CAEN 7990 este nevoie de ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Pentru utilizarea codului CAEN 7990 este nevoie de autorizatie de la Ministerul Turismului?

Pentru codul 7990 Alte servicii de rezervare şi asistenţă turistică este nevoie de autorizație de la Ministerul Turismului (brevet etc.). Societatea ar folosi acest cod doar pentru a furniza informații turistice și promovare turistică pe site-ul său fară însa a se dedica direct rezervărilor de vreun fel sau facturării unor servicii turistice. Este nevoie de menționarea acestui cod în actul constitutiv?

Alte discuții în legătură

Activitati conform caen CataCatalin CataCatalin Buna ziua, am o societate nou infiintata, cu caen 7990 , si voiam sa stiu daca am voie sa desfasor activitati de organizari evenimente, la modul, baluri de ... (vezi toată discuția)
Cod caen vs activitatea facturata daniel756 daniel756 Buna ziua, Oare ma puteti lamuri intr-o privinta: Doresc sa imi infiintez o firma pentru a aplica la un proiect cu fonduri europene si astfel sunt nevoit ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7912 adinutza05 adinutza05 as dori sa stiu care este codul caen pt agentia de turism detailista?am certificat de inregistrare cu cod caen 7912 agentie de turism turoperatoare,dc doresc ... (vezi toată discuția)